Інформація про вилучення альбому "" У Контакті "

Інформація про вилучення альбому "" У Контакті "

Цікава і корисна стаття про деякі функції сторінки "ВКонтакте". Завантажуючи фотографії, ми з часом можемо захотіти або видалити, або змінити їх.

Інше життя!

Спілкування в соціальних мережах, хоча і займає багато нашого часу, все ж у сучасному світі інформації без інтернету нікуди! Проводячи величезну кількість годин на сторінках "ВКонтакте", ми з вами проживаємо не одне життя, викладаючи фотки, ділячись інформацією про себе і події в нашому житті, живучи в реальному світі і розвиваючись, захоплюємося все новими і різноманітними корисними і не дуже заняттями!

Але настає момент, коли хочеться щось поміняти або видалити зі сторінки! А ще бувають моменти, які виникає питання про те, як видалити альбом "В Контакті", у зв 'язку зі змінами в житті і просто зі зміною інтересів! Творці соціальних мереж, і в тому числі "ВКонтакте", розуміють нас з вами на всі 100% і передбачили якісь положення для зміни своїх сторінок у будь-який зручний час! Здорово, чи не так?

З чого все починається?

У першу чергу давайте розберемося в тому, що завантажувати/викладати фото в альбоми можна тільки на своїй сторінці "ВКонтакте" або в групі, вами ж і створеній або в тій, де це передбачено модераторами/правилами відвідуваної вами групи! "А як видалити альбом" У Контакті "?" - запитаєте ви.
Так, звичайно, це цілком можливо зробити! Для початку спробуємо обійтися без видалення, погодьтеся, іноді цей процес не зовсім актуальний!

Замість того щоб позбутися своїх праць певного проміжку часу, ми з вами маємо можливість дозволити/заборонити перегляд певним особам/користувачам соціальної мережі "ВКонтакте", таким чином, відфільтрувати особистостей, що мають доступ до ваших альбомів/фотографій, те ж саме можна виконати і з коментарями користувачів цієї мережі. Зручно, правда? Все ж видаляти іноді треба.
Раз вже видалення необхідне або неминуче в даний момент, ось покрокове керівництво, як легко це зробити.

Отже, як видалити альбом "У Контакті"? Спочатку зайдіть на свою сторінку шляхом введення логіна і пароля. Меню, яке цікавить нас, знаходиться ліворуч від вашого основного фото, тут ми бачимо багато різних корисних кнопочок. Далі заходимо у вкладку "Мої фотографії". Клікаємо по ній. Відкриється нове віконце, в якому видно всі ваші альбоми. У цьому ж місці відображаються поодинокі теки з фотографіями з вашої сторінки, на яких є позначки. Якщо альбомів занадто багато, частина з них може бути не показана на вашій сторінці. Щоб їх побачити, треба натиснути на кнопку "Показати всі мої альбоми", яка розташована внизу під альбомами. Таким чином, ви бачите весь список, і в тому числі і те, що бажаєте видалити. Наводимо мишку на потрібний альбом. Справа знаходимо кнопку "Редагувати", на неї ми і натискаємо. Коли вікно буде відкрито, під альбомом буде два варіанти: "змінити обкладинку" і "видалити альбом". Якщо на даний момент вас цікавить те, як видалити альбом "В Контакті", тисніть на другу кнопку. Перед вами виникне вікно, де вам потрібно підтвердити вашу дію. Клікаємо на кнопку "видалити", ну а якщо передумали - "скасування". Ми розглядали з вами варіант як видалити альбом "У Контакті" на своїй сторінці.

А тепер давайте дізнаємося, як видалити альбом "" В Контакті "" в групі

Щоб вилучити альбом "Вконтакте" (у групі), натискаємо кнопку "Редагувати альбом". Вибираємо альбом, який нас цікавить. Вибираємо параметр "Вилучити альбом". Натиснувши цю кнопку, ви вилучаєте теку повністю і всі фотографії, що знаходяться в ній. Дуже часто модератори груп обмежують доступ до видалення альбомів простими користувачам "ВКонтакте", і дані кнопки часто відключені/не активні.

Якщо ви самі створили таку спільноту або є її адміністратором, який має право на вилучення/редагування альбомів, а вилучити її все ж не виходить, то, найімовірніше, цей альбом є головним у групі. Видалити його не можна, в цьому випадку вам треба просто зробити головним інший альбом і видалити той, що вирішили.

Чи є можливість відновити віддалений альбом і як?

На превеликий жаль, ні. Альбоми "ВКонтакте" видаляються відразу і назавжди. Так само, як і у випадку з окремими фотографіями. Можливість відновити альбом є, тільки якщо це зробити відразу після його видалення, поки на екрані горить кнопка "Відновити". Якщо ви закрили сторінку, можливості відновлення вже немає. Тому будьте особливо уважні видаляючи альбом! Спілкування в соціальних мережах - це круто, не втрачайте пильності, друзі! Та прибудуть з вами лайки в усьому!