Арифметика голокос"З Акта обстеження концентраційного табору Освенцим експертною технічною комісією в період з 14 лютого по 8 березня 1945 року: … До складу експертної технічної комісії входили: професор, доктор-інженер Давидівський Роман з міста Кракова,

Арифметика голокос"З Акта обстеження концентраційного табору Освенцим експертною технічною комісією в період з 14 лютого по 8 березня 1945 року: … До складу експертної технічної комісії входили: професор, доктор-інженер Давидівський Роман з міста Кракова,


Дивимося висновки "високої комісії":
За період існування табору - з 1940 р. по січень 1945 р. - функціонувало п 'ять крематоріїв на 52 реторти з продуктивністю близько 270000 трупів на місяць.
 Виходить, що крематорії працювали зі швидкістю 7,2 трупа на годину/1топка або 1труп приблизно за 8 хвилин. Приголомшливі результати!
Розглянемо більш ніж скромні вазможнасті сучасних крематоріїв на прикладі обладнання фірми TABO-CS:

Продуктивність залежить від режиму експлуатації в умовах роботи конкретного крематорію. Загалом можна визначити річну продуктивність одного кремаційного обладнання:
при 8 годинному режимі на добу, 5 днів на тиждень:
  близько 1 750 кремацій
при 16 годинному режимі на добу, 5 днів на тиждень:
  близько 3 500 кремацій
при 24 годинному режимі на добу, 5 днів на тиждень:
  близько 5 200 кремацій
при 24 годинному режимі на добу, 7 днів на тиждень:
  близько 7 000 кремацій

 Як не крути а кремація займає в середньому від 30 до 120 хв. Залежно від обладнання і розміру покійного. Тобто при використанні нинішніх печей можна було знищити максимум 364000 трупів на рік. Печі Аушвіца працювали на коксі вступ каторого в табір було ретельно задокументовано.
Staatliches Museum Auschwitz-Birkenau
Die Sterbebücher von Auschwitz, München: Saur, 1995.
Місячні поставки коксу в крематорії Освенцима

Місяць 1942 р. Тонни Місяць 1943 р. Тонни
лютий 22 січень 23
березень 39 лютий 40
квітень 39 березень 144,5
травень 32 квітень 60
червень 25 травня 95
липень 16,5 червня 61
серпень 31,5 липень 67
вересень 52 серпень 71
жовтень 15 вересень 61
листопад 17 жовтня 82
грудень 39 Разом 1032,5

Витрата коксу на одну кремацію становить всередньому 30кг. Отже за 24 місяці було кремовано близько 40000 трупів.
Інтиресний також термін "реторта". Ретортні печі застосовують для сухої перегонки деревини в тих випадках, коли основними продуктами виробництва є кислоти, спирти, смола та інші продукти, а деревне вугілля є продуктом другорядного значення (це.Технічний словник).
Чітаємо далі..
На території було викопано кілька ям розміром 60 на 40 м і глибиною три метри, в яких також постійно спалювалися трупи. Ці багаття горіли постійно.



 Воронка в Аушвіці.

Що стосується свідчень у "розсекречених архівах" це взагалі окрема пісня.
Асобенна доставили свідчення інженера фірмі "Топф".
Зандер Фріц, 1876 р.н., уродженець м. Лейпцига, німець, освіта середня технічна, одружений, службовець. Заарештований 8 березня 1946 р. за звинуваченням у тому, що він, "працюючи головним інженером на заводі фірми" Топф ", розглядав і затверджував проекти будівництва печей-крематоріїв, вентиляційних установок і повітродувів як до печей-крематорій, так і до газових камер, сконструйованих на зазначеному заводі і призначалися для концтаборів Бухенвалья З протоколу допиту заарештованого Ф. Зандера. 21 березня 1946 р.:
... Питання: Уточніть, коли ви мали розмову з інженером Прюфер [ом] про те, що внаслідок малопотужності побудованих вами печей-крематоріїв вони не встигають спалювати наявність трупів у концтаборах?
Відповідь: Я добре пам 'ятаю, що ця розмова відбувалася між мною та інженером Прюфер [ом] навесні 1942 р., точно місяця не пам' ятаю, після того, як інженер Прюфер повернувся з відрядження з концтабору Освенцим, де він виробляв апробацію печей в новому побудованому крематорії... Після наявної розмови між мною і інженером Прюфер [ом] у мене зародилася думка спроектувати печі-крематорії системи конвеєра і я приступив до створення цього проекту для масового спалювання трупів у концентраційних таборах.
Питання: Який був принцип роботиХристиянство - єврейська секта (Л. Н. Толстой) Люди мирно живуть між собою і згідно діють тільки тоді, коли вони з 'єднані одним і тим же світоглядом: однаково розуміють мету і призначення своєї діяльності. Християнська релігія, одягаючись в урочисті форми, довгий час відповідала моральним і розумовим вимогам європейських народів. Але була дуже нерозумна і внутрішньо суперечлива сполука основних і вічних істин про життя людське. Чим далі спонукувалося життя, чим більше просвітлювалися народи, тим очевиднішим і очевиднішим ставало внутрішнє протиріччя, що полягає в цій релігії, її безпідставність, неспроможність і непотрібність. Так тривало століттями, і в наш час дійшло до того, що християнська релігія тримається тільки інерцією, ніким вже не визнається і не виконує головного властивого релігії зовнішнього впливу на народ: з 'єднання людей в одному світогляді, одному загальному всім розумінні призначення і цілі життя. Знаю, що те, що я маю висловити тепер, саме те, що та церковна віра, яку століттями сповідували і тепер сповідують мільйони людей під ім 'ям християнства, є не що інше, як дуже груба єврейська секта, яка не має нічого спільного з істинним християнством, - здасться людям, які сповідують на словах вчення цієї секти, не тільки Але я не можу не сказати цього. Не можу не сказати, тому що для того, щоб люди могли скористатися тим великим благом, яке дає нам справжнє християнське вчення, нам необхідно, перш за все, звільнитися від того беззв 'язного, помилкового і, головне, глибоко аморального вчення, яке приховало від нас справжнє християнське вчення. Вчення, яке приховало від нас вчення Христа, є вчення Павла [пауліанство], викладене в його посланнях і яке стало в основу церковного вчення. Вчення це не тільки не є вченням Христа, але є вчення прямо протилежне йому. Варто тільки уважно прочитати євангелія, не звертаючи особливої уваги на все те, що носить друк забобонних вставок, зроблених укладачами, на зразок дива Кани Галілейської, воскресінь, зцілень, вигнання бісів і воскресіння самого Христа, а зупиняючись на тому, що просто, зрозуміло, зрозуміло і внутрішньо пов 'язано однією і тою ж думкою, - і прочитати потім хоча б визнані найкращими послання Павла, щоб ясно стала та повна незгода, яка не може не бути між всесвітньою, вічним вченням простої, святої людини Ісуса з практичним тимчасовим, місцевим, неясним, заплутаним, високопарним і підробленим під існуюче зло вченням фарисея Павла. Християнство і пауліанство Сутність навчання - Сутність вчення Христа проста, ясна, доступна всім і може бути виражена одним словом: людина син Бога. - Сутність вчення Павла штучна, темна і абсолютно незрозуміла для всякого вільного від гіпнозу людини [людина раб своїх доль]. Основа навчання - Основа вчення Христа в тому, що головний і єдиний обов 'язок людини є виконання волі Бога, тобто любові до людей. - Основа вчення Павла в тому, що єдиний обов 'язок людини - це віра в те, що Христос своєю смертю спокутував і спокутує гріхи людей. Нагорода - За вченням Христа, нагорода за перенесення свого життя в духовну сутність кожної людини є радісна свобода цієї свідомості з 'єднання з Богом. - За вченням Павла, нагорода доброго життя не тут, а в майбутньому, посмертному стані. За вченням Павла, жити добрим життям треба, головне, для того, щоб отримати за це нагороду "там". Основа вчення Христа - правда, сенс - призначення життя. Основа вчення Павла - розрахунок і фантазія. З таких різних основ випливають ще більш різні висновки. Мотивація - Христос каже, що люди не повинні чекати нагород і покарань у майбутньому і повинні, як працівники у господаря, розуміти своє призначення, виконувати його. - Вчення Павла ґрунтується на страху покарань і на обіцянках нагород, вознесіння на небо або на самому аморальному становищі про те, що якщо ти віриш, то позбудешся гріхів, ти безгрішний [страх покарання і положення про те, що той, хто запевняє безгрішний]. Там, де в євангелії визнається рівність всіх людей і говориться - що велике перед людьми, мерзота перед Богом. Павло навчає слухатися влади, визнаючи їх від Бога, тому той, хто противиться владі, противиться Божій установі. Євангеліє каже, що люди всі рівні. Павло знає рабів і наказує їм слухатися господів. Христос каже: "Не присягайся зовсім і кесарю віддавай тільки те, що кесареве, а те, що Богове - твоя душа - не віддавай нікому". Павло каже: "Всяка душа нехай буде покірна вищій владі: бо немає влади не від Бога; існуючі ж влади від Бога встановлені "(Римл. XIII, 1, 2). Христос каже: "Меча, що взяли від меча, загинуть". Павло каже: "Начальник є божий слуга, тобі на добро. Якщо ж робиш зло, бійся, бо він не марно носить меч, він - божий слуга... помститель у покарання злому "(Римл. XIII, 4). Але не одні ці протилежні вчення Христа і Павла показують несумісність великого, всесвітнього вчення, з дрібною, сектантською, випадковою, завзятою проповіддю непросвіщеного, самовпевненого і дрібно-марнославного, хвалькуватого і спритного єврея. Ця несумісність не може бути очевидною для кожної людини, яка сприйняла сутність великого християнського вчення. Між тим цілий ряд випадкових причин зробили те, що це нікчемне і брехливе вчення зайняло місце великого вічного і справжнього вчення Христа і навіть на багато століть приховало його від свідомості більшості людей. Щоправда, серед християнських народів були люди, які розуміли християнське вчення в його правдивому значенні, але це були лише винятки. Більшість так званих християн, особливо після того, як владою церкви писання Павла були визнані незаперечним твором святого духу, - вірили, що саме це аморальне і заплутане вчення, що піддається, внаслідок цього, найбільш довільним тлумаченням, і є справжнє вчення самого Бога-Христа. * Зі статті Л. Н. Толстого "Чому християнські народи взагалі і особливо руський перебувають тепер у скрутному становищі", 1907 рік. спроектованого вами крематорію нової конструкції?
Відповідь: Принцип роботи крематорію нової конструкції, спроектованого мною для масового спалювання трупів, зводився до того, що нова система крематорію на відміну від старих повинна була механізовано подати в піч трупи для спалювання, надходячи туди під тяжкістю своєї власної ваги, самопливом по вогнетривкому майданчику, що мав ухил сорок градусів, трупи св Причому самі трупи повинні були служити додатковим джерелом палива "....